Produsele noastre

PRODUSELE NOASTRE

 

 Produsele noastre sunt concepute la cel mai înalt nivel de performanță, eficacitate – cu toate acestea nu punem in pericol starea de sănătate.

S-a dovedit că probioticele cresc producția de colagen și proteine, precum și îmbunătățesc aportul de oxigen. Acest lucru înseamnă mai multă reînnoire celulară și vindecare a pielii.

Lactobacillus bulgaricus stimulează procesele de detoxifiere internă, ceea ce înseamnă că, de fapt, stimulează pielea în „spălarea” acumulării de toxine. L. bulgaricus prezintă o serie de proprietăți antiseptice și antimicrobiene. Acționează pentru a menține echilibrul pH-ului mai mic, astfel încât bacteriile nesănătoase să nu se dezvolte si inmulți.

Gel de curățare BEME
Gel de curățare

Gelul oferă o curățare profundă si ușoară, îmbunătățește respirația celulelor, permițând accesul la mai mult oxigen, necesar vindecării. Îndepărtează secrețiile uleioase inutile și murdăria care pot provoca cosuri, puncte negre și pori măriți. Datorită formulei sale blânde, elimină excesul de sebum fără a spăla excesiv și a distruge echilibrul natural al microbiomului.

Ingredientul activ Microalgae:

• favorizează circulația sângelui
• asigură pielii hidratarea
• are efect antiinflamator
• drenează țesuturile
În timp ce gelul este masat pe piele timp de un minut, probioticele se activează și acționează ca un antibiotic natural.

Ingredientul activ Probiotic Lactobacillus Bulgaricus:

• încurajează pielea să expulzeze toxinele acumulate
• ajută la menținerea unui nivel scăzut de PH
• inhibă creșterea bacteriană

Ingredientul activ Sepicontrol

Ingredientul activ Sepicontrol suprimă excesul de producție de ulei, îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii care înfundă porii și, în cele din urmă, inflamația, o umflătură roșie pe piele.
Gelul pune bazele efectelor produselor de tratament ulterioare.
Este potrivit pentru utilizarea zilnică pe pielea grasă, predispusă la acnee.

Cremă de reechilibrare și hidratare

Crema hidratantă conține ingrediente hidratante pentru îngrijirea pielii formulate pentru a atrage, bloca și ajuta la menținerea nivelurilor sănătoase de hidratare a pielii. Nu veți experimenta uscăciunea asociată adesea cu medicamentul împotriva acneei.

Crema zilnică hidratează și recuperează echilibrul natural al pielii. Reduce rapid și vizibil procesele inflamatorii și micșorează porii. Când este utilizată zilnic, pielea devine sănătoasă, netedă și tonusul pielii tale creste. Probioticele îmbunătățesc funcția de aparare a celulelor pielii și fac microbiomul mai rezistent la infecții.

Acidul silicic ucide în mod eficient bacteriile din pori, de unde începe acneea. Dar acidul silicic poate fi și iritant pentru pielea ta. Tehnologia noastră exclusivă Smart Target® încapsulează acidul silicic astfel încât să nu stea pe suprafața pielii, ci este tras direct în porii cu precizie asemănătoare laserului pentru a începe uciderea bacteriilor direct. De fapt, cu Smart Target®, livrăm acum mai mult acid silicic în pori și rezolvăm problema mai eficient.

Corectare și acoperire BEME
Corectare și acoperire

Corectorul este un produs local cu dublă acțiune pentru tratarea acneei – usucă, îndepărtează cosurile și ascunde defectele. Odată ce acneea dvs. este controlată, veți dori să ștergeți dovezile și să ii redați pielii frumusețea naturală.

Ingredientele puternice pentru îngrijirea pielii, cum ar fi probioticele, abordeaza alte probleme ale pielii asociate cu acneea, cum ar fi roșeața, strălucirea, semnele post-acnee și tonul și textura neuniformă. Probioticele atacă bacteriile dăunătoare adânc în porii de unde începe să se formeze acnee. Probioticul are o acțiune antibacteriană eficienta și acționează ca antibiotic natural.

Ingredientul activ Peelmoist ajută la refacerea conținutului de apa. Ajută la calmarea pielii și previne cicatricile.

Acest corector ușor, pe bază de apă, colorant, se amestecă în mod natural cu pielea, diminuează roșeața și estompează aspectul urmelor de acnee. Culoarea naturală funcționează pe mai multe tonuri de piele.