Soluția noastră

Soluția noastră

Ciclul acneei nu are loc peste noapte. De fapt, este un proces lent care are loc în decurs de câteva săptămâni cu mult înainte ca erupția să apară pe față sau pe corp. BeMe actioneaza de la începutul ciclului pentru a ajuta la prevenirea porilor înfundați și pentru a împiedica eruptia. Acest lucru ajută la întreruperea ciclului acneei. Nimic nu poate vindeca complet acneea, dar cu utilizarea zilnică a BeMe puteți ajuta la tratarea acneei ușoare până la moderate și la prevenirea erupțiilor viitoare.

Am dezvoltat produsele pentru a vă sprijini până la capăt în toți pașii necesari:

Gel de curățare BEME
1. Curăță

Evitați produsele de curățare dure! Folosirea unei curatari a feței prea dure vă poate irita pielea și poate declanșa o producție excesiva de ulei. În schimb, căutați o curatare ușoară și blândă a feței.

2. Umiditate și reechilibrare

Dacă ați mai folosit creme hidratante și ați simțit că vă lasă pielea grasă, acest lucru s-ar putea datora faptului că nu ați folosit cea potrivită pentru tipul dvs. de piele. Căutați creme hidratante pe baza de apă care hidratează profund pielea fără a o face să se simtă grasă.

Corectare și acoperire BEME
3. Uscați coșurile

În loc să stoarceți coșurile, uscați-le. Când strângeți un coș, nu este doar să îl împingeți în sus și în afară din piele – este, de asemenea, împins în jos în interiorul porilor. Formulele cu acid salicilic pot usca de fapt.

În concluzie

Curatarea pielii cu produse dure pentru a reduce uleiul nu va face decât să înrăutățească situatia. Pentru a evita acest ciclu vicios, asigurați-vă că va curățați corect si hidratați pielea. Dacă faceți acest lucru, veți scădea excesul de ulei si pielea va fi echilibrată și hrănită.

Pielea grasă trebuie ținută sub control. Iată cum:

Spălați-vă fața în fiecare dimineață, seară și după antrenament.

Aplicați crema hidratanta zilnic. Deși aveți tenul gras, este totuși important să aplicați cremă hidratantă pentru a vă menține pielea hidratată. Cel mai important sfat din această listă este acesta: Păstrați pielea grasă hidratată. Cu cât pielea ta devine mai deshidratată, cu atât produce mai mult ulei.

NU dormi cu machiaj. Îndepărtați întotdeauna machiajul înainte de a merge la culcare.

NU vă atingeți față pe tot parcursul zilei și nu stoarceti cosuri.