Știința

Știința

Puterea probioticelor împotriva acneei

Persoanele cu piele predispusă la acnee folosesc adesea ingrediente prea dure și elimină uleiurile naturale, expunând pielea la iritanți, ceea ce duce la dezechilibru, roșeață și uscăciune, deoarece umezeala scapă din straturile pielii. Pielea începe să producă in exces sebum pentru a compensa și aceasta duce la un cerc vicios. Utilizarea produselor noastre probiotice ajută la refacerea, echilibrarea și protejarea pielii din interior.

Probiotice inovatoare

În calitate de produs inovator pentru îngrijirea pielii, noi folosim binecunoscutul probiotic Lactobacillus Bulgaricus care acționează pe microbiomul suprafeței pielii. Acestea sunt antibiotice naturale, capabile să omoare germenii care contribuie la acnee și infecții.

Toată lumea înțelege nevoia de a ne menține sistemul digestiv echilibrat și plin de bacterii sănătoase. Pielea noastră este acoperită ata de bacterii rele cat si de bacterii bune. Cu cât este mai mare echilibrul bacteriilor benefice pe piele, cu atât bariera va fi mai puternică și nu veti experimenta inflamatile pielii. Bacteriile sănătoase sunt responsabile pentru menținerea echilibrului pH-ului și menținerea pielii suplă și sănătoasă.

Probioticele sunt esențiale pentru microbiomul pielii. Probioticele sunt antibiotice naturale, capabile să omoare bacteriile dăunătoare care contribuie la acnee și infecții. Acestea lucrează pentru a menține echilibrul pH-ului mai mic, astfel încât bacteriile nesănătoase să nu se poata infmultii si actiona. Produsele noastre inovatoare de îngrijire a pielii conțin probioticul Lactobacillus Bulgaricus. Este bine cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și antimicrobiene.

beme-acne.ro_produse
Tehnologie Smart Target

+ Tehnologia noastră exclusivă Smart Target ™ funcționează pentru a viza porii direct, de unde încep petele și erupțiile. Deoarece tehnologia noastră Smart Target vizează porii, ingrediente active pot fi livrate în porii dvs. Asta înseamnă că acest ingredient strălucitor poate începe să lucreze rapid și să înceapă să lupte împotriva petelor și să vă curățe pielea.

Tehnologia noastră probiotică este avansată și acționează pentru calmarea declanșatorilor imuni naturali din pielea dumneavoastră.

Produsele noastre sunt FABRICATE CU IUBIRE utilizând cele mai eficiente, mai pure, provenite din punct de vedere etic, ingrediente fără cruzime pentru a face pielea să strălucească.

Nu contin o listă lungă de ingrediente discutabile, inclusiv parabeni, sulfați, silicon, sulfat, fosfat acestea fiind doar cateva din cele nocive.